Home » rijangst

..............................................RIJANGST........................................

Vanaf oktober 2008 ben ik gecertificeerd rijangstspecialist en help ik samen met verkeerscounselor Dorien Sybenga mensen met een rijbewijs, welke last kunnen hebben van alle vormen van rijangst. Ons doel is dat u weer volledig aan het verkeer kan gaan deelnemen.

Rijangst ontstaat meestal door een verkeersongeval of ander verkeers-trauma maar kan ook uit het niets opkomen. In Nederland zijn ruim 1 miljoen mensen met verschillende vormen rijangst. U staat dus niet alleen.

Dorien ( www.happyfeeling.nl ) en ik zijn erkend en aangesloten bij het platform verkeerscounseling, in dit platform werken door heel Nederland speciaal opgeleide en ervaren therapeuten samen met gerenommeerde rij-instructeurs die zijn opgeleid tot rijangstspecialisten.
Ook op www.verkeerscounseling.nl , dit is de website van het platform, kunt u kijken voor meer informatie.

Als u last heeft van rijangst kunt u het platform bellen 0800-rijangst of 0800-74526478, dan wordt u doorverwezen naar een verkeerscounselor in uw buurt.

Een netwerk van letselschadespecialisten is ook aangesloten bij dit platform en verwijzen mensen door en regelen alles met verzekeringsmaatschappijen.

Dit netwerk van advocaten voldoet aan het keurmerk letselschade en zal er alles aan doen om uw recht te halen als u letselschade heeft door andermans toedoen.

De letselschadespecialisten zijn te bereiken op telefoonnummer. 0800-ongeval of 0800-6643825 of kijk op www.0800ongeval.nl

Ook de meeste ziektekostenverzekeringen vergoeden veelal de kosten.

Dit rijbewijs laat u toch niet ongebruikt.

www.verkeerscounseling.nl

www.happyfeeling.nl

www.rijschoolkuyper.nl